TIETOA MEISTÄ

  VVN on yksi Baltian ja Skandinavian maiden johtavista myymälä- ja varastolaitteiden valmistajista ja toimittajista, joka on laajasti verkostoitunut kaikkialla Euroopassa. Kasvamme ja kehitymme jatkuvasti seuraamalla uusimpia suuntauksia ja innovaatioita, pystymme toimimaan luovasti ja yhdessä muuttuvan ja modernin yhteiskunnan kanssa.

  Olemme ylpeitä yli 10 vuoden kokemuksesta ja tietotaidosta, joka on antanut meille mahdollisuuden kehittää vakaan ja kilpailukykyisen yrityksen, joka on erikoistunut varastointi-, vähittäiskauppa- ja myymälälaitteisiin. Sertifioidut tehtaat Latviassa ja muissa Euroopan maissa takaavat valmistettujen ja toimitettujen tuotteiden korkean laadun.

  Tarjoamme asiakkaillemme sekä valmiita tuotteita että yksilöllisiä projekteja. Tuotamme asennus- ja purkupalveluita sekä meiltä ostetuille laitteille että asiakkaan omille.

  Miksi valita meidät yhteistyökumppaniniksi?
  Pitkäaikainen kokemus on todistus tietotaidosta, joka auttaa valitsemaan oikeat ratkaisut jokaiselle asiakkaalle, teknisesti kykenemme tarjoamaan sopivimmat tuotteet ratkaisujen joustavuuden takia. Laitteiden ja varusteiden tuotannossa käytämme laadukkaimpia materiaaleja sertifioiduista tehtaista Latviassa ja Euroopassa. Kaikki tiimimme jäsenet ovat alan ammattilaisia. Kansainvälisten toimintojen ansiosta pystymme tarjoamaan monipuolisen ja vakaan tuotevalikoiman lyhyelllä toimitusajalla.


  TIETOA MEISTÄ