Kassapöydät hihnalla

   

  KSG linjan kassapöydillä on helppoa asentaa myyjän työpaikkaa ja muokata sen tilan järjestelyn ja yksityisten tarpeiden mukaan.

  Tehdäkseen valinnasta helpomman, tarjoamme kuusi kassapöytäjärjestelyn perusvaihtoehtoa. Vaihtoehdot KSG-100, KSG-200, KSG-400 ja KSG-600 voi käyttää erillisinä, täysin toimivina työpaikkoina.

  Vaihtoehdot KSG-300 ja KSG-500 ovat lähinnä tarkoitettu ollakseen osana kassapöytäyhdistelmää „tandem”-tyypin systeemeissä (katso s. 2).

  Sivuilla 3 -14 löydät toisten perusvaihtoehtojen kuvaukset yksityiskohtineen. Ne ovat aina täysin valmiit kassapaikat, joita on mahdollista asentaa eri tarpeiden mukaan, käyttämällä tarjousta osasta „Varusteet” (s. 15 – 23).

  Ainoa osa, jonka PITÄÄ aina OLLA KSG sarjan peruskassapöydässä, jotta sitä voisi kutsua kokonaiseksi, on kassamyyjän pöytä (s. 16).

  Eri varusteilla on mahdollista toteuttaa meidän asiakkaidemme tarpeet menestyksellä. Mikäli jokin varuste ei ole löydettävissä meidän tuotekatalogistamme, mutta on teille tarpeellinen, pystymme suunnittelemaan sen nimenomaan teille.