Myymälähyllyt

  KAUPAN HYLLYJÄRJESTELMÄ

  Kauppojen hyllyjärjestelmät ovat tärkeä osa mitä tahansa vähittäisliiketoimintaa. Ne auttavat paitsi esittelemään valikoimaa hyvin, niin myös kiinnittävät asiakkaiden huomion myymälän tuotteisiin. Sen lisäksi, että nämä mallit lisäävät hyötytilaa, ne tekevät tuotteistasi myös visuaalisesti houkuttelevampia.

  Hyvin suunnitellun myymälän hyllystön pitäisi helpottaa pääsyä esille asetettaviin tavaroihin. Se olisi myös suunniteltava siten, että asiakkaat voivat helposti liikkua ja löytää oikean reitin myymälässä. Jos esimerkiksi käytävät ovat liian kapeat, ostajat saattavat poistua osastosta liian nopeasti ja mennä muualle etsimään haluamiaan tavaroita. Hyvin suunnitellun myyntitilan on oltava myös helppo siivota.

  KAUPAN HYLLYJÄRJESTELMÄ
  Sen lisäksi, että myymälähyllystön on oltava esteettisesti miellyttäviä, on otettava huomioon myös hyllyjen toiminta. Ensinnäkin hyllyjen on oltava toimivia ja niiden on tuettava tavaroita. Sen on oltava helppokäyttöinen ja toimiva henkilökunnan kannalta. Ihannetapauksessa sen tulisi pitää sisällään myymäsi tavarat, mutta olla helppohoitoinen. Lopuksi sen on oltava riittävän tukeva kestääkseen monta käyttövuotta. Nämä hyllyjärjestelmät sopivat erinomaisesti supermarkettien käytäville ja mahdollistavat raskaiden tavaroiden esillepanon.

  Tämä hyllyjärjestelmä on suunniteltu ja valmistettu kansainvälisten rakennusstandardien mukaisesti. Hyllyillä on saksalaisen TÜV Rheinland -sertifiointilaitoksen myöntämä GS-turvallisuustodistus. Tämä sertifikaatti on todiste siitä, että hyllyjen laatu ja turvallisuus on arvioitu ja testattu tiukkojen saksalaisten ja eurooppalaisten määräysten mukaisesti.
   

  GS-sertifikaatit myymälöiden hyllyt


  PROJEKTIEMME

  LASTEN LELUKAUPPA PERUSTA TANSKAAN UUSI KAUPPAKETU "TOP" SIGULDASSA KARKKIKAUPPA TALLINNASSA, VIROSSA YHTIÖN LPB UUDEN KAUPAN AVAUS "TOP!" ĀDAŽISSA
  "SALOME TARTU", EESTI VÄHITTÄISKAUPAN KETJU "TOP" - CESIS, LATVIA KARUPOEG PUHH OÜ LAKE CENTER, TALLINN SIA "KOOL LATVIJA" RIGA/LIGATNE