Asiantuntijamme vierailevat tiloissasi maksutta ja tarjoavat parhaan varastoratkaisun yrityksesi kehittämiseen

    VVN on yritys, jolla on pitkä kokemus varastohyllyjen toimittamisesta yrityksille Latviassa ja ulkomailla, ja se on yksi tärkeimmistä toimijoista varastolaiteteollisuudessa.
    Meidät tunnetaan Baltian ja Skandinavian johtavien logistiikkayritysten valitsemasta laajasta ja nykyaikaisesta varasto- ja myymäläkalustovalikoimastaan.
    Oikein valitut varastohyllyt ovat tärkeä tekijä tehokkaassa varastonhallinnassa, sillä tavaroiden tehokas varastointi ja sijoittaminen auttavat yrityksiä optimoimaan varastonhallintaansa ja lisäämään tuottavuutta.
    Lavahyllyjen rakentaminen varastoon on tehokas tapa auttaa yritystäsi järjestämään varastonsa ja varmistamaan sen optimaalinen varastointi.
    Tarjoamiamme lavahyllyjä käytetään monilla toimialoilla valmistuksesta logistiikkayrityksiin ja kauppalaitoksiin. Ne ovat yksi parhaista elementeistä varaston layoutissa, mikä parantaa merkittävästi varaston tuottavuutta ja varastoitavan tavaran määrää.
    VVN-asiantuntijat vierailevat varastossasi tai myymälässäsi maksutta ja auttavat sinua valitsemaan sopivimman lavahyllyratkaisun. Kehitämme myös varastoprojektisi, toimitamme ja kokoamme lavatelineet laadukkaasti ja mahdollisimman lyhyessä ajassa.
    Asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että tarjoamamme lavahyllyratkaisut ovat laadukkaita ja kestävät pitkäkestoisia kuormia, mikä takaa lastin turvallisuuden.
    VVN:llä on pitkä kokemus lavatelineiden toimittamisesta yrityksille Latviassa ja ulkomailla, ja se on yksi tärkeimmistä toimijoista varastolaiteteollisuudessa.
    Liity alan johtajien joukkoon, jotka valitsevat VVN tarjoamat ratkaisut!

    10.10.2023