HX-lavahyllyjärjestelmä

  Valitsemalla HX-lavahyllyjärjestelmän saat innovatiivisia ratkaisuja, jotka tehostavat päivittäistä työtä. HX-lavahyllyillä on korkea kuormankestävyys ja laajin valikoima rakenneyhdistelmiä erityyppisten ja -kokoisten tavaroiden sijoittamiseen.

  HX-lavahyllyjärjestelmä

  HX-lavahyllyjärjestelmän etuna on mahdollisuus järjestää useita hyllykuvia, jotka koostuvat yhdestä tai useammasta segmentistä palkkitasoineen – hyllyt eri tasoilla. Tämä antaa mahdollisuuden sijoittaa erikokoisia ja -painoisia tavaroita yhdelle hyllykujalle, suunnitella varaston layout mahdollisimman tehokkaasti yrityksen yksilöllisten logistiikkaparametrien perusteella.

  HX-varaston hyllyjen merkittävä etu on kaikkien elementtien kokoaminen ruuvi- ja koukkuliitoksilla, jotka voidaan käyttää uudelleen. Tämän seurauksena olemassa olevia hyllyjä voidaan tarvittaessa muokata, jolloin säästyy yrityksen varoja uusien hyllyjen hankintaan.

  Tarpeesi mukaan, teknisten eritelmien mukaisesti, löytyy hyllyjen kehyksiä, palkkityyppejä, hyllyjen jalustoja, takapaneeleja ja muita tarvittavia lisävarusteita, jotka tekevät hyllyistä monikäyttöisiä tavaroiden sijoittamiseen molempiin suuntiin – pysty- ja vaakasuoraan.

  Valitsemalla HX-lavahyllyt saat hyllyjen rakenteet, jotka täyttävät Euroopan unionin vaatimukset. TUV Rheinland – riippumaton saksalainen tutkimuslaitos on hyväksynyt HX-ratkaisujen laadun, jonka todistaa myönnetty GS-sertifikaatti.

  HX-lavahyllyjärjestelmä 2

  HX-lavahyllyt ovat nykyaikainen ratkaisu tehostaa varastotoimintaa ja kilpailukykyisempää liiketoimintaa. Asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan sinulle sopivimman ratkaisun yksilöllisten tarpeidesi perusteella. Työntekijämme tekevät tarvittavat laskelmat ja kehittävät rakenteiden suunnittelun.

  Yksityiskohtaiset tiedot HX-lavahyllyistä ovat saatavilla TÄSSÄ

  Lisätietoja saat soittamalla tai kirjoittamalla numeroon: +358 753263323; sähköposti: [email protected]


  26.11.2019