Logistiikan ammattilaiset AS “Eugesta Eesti” valitsevat VVN

  VVN toimitti ja suoritti 11 550 lavapaikan varastohyllyt AS "Eugesta Eesti" varastoon, jonka pinta-ala on 10 400 neliömetriä. AS “Eugesta Eesti” on yksi Baltian johtavista logistiikka- ja jakeluyhtiöistä. Se on toiminut Virossa menestyksekkäästi vuodesta 2008 ja kehittyy edelleen. Asianmukaiset logistiikkaprosessit ovat yksi menestyvän ja kilpailukykyisen liiketoiminnan tärkeimmistä puolista. Ammattimaisesti järjestetty varasto tarjoaa yritykselle kulutetun ajan ja materiaalien taloudellisen tehokkuuden. Alan ammattilaisina arvostamme logistiikan ammattilaisten AS “Eugesta Eesti” valintaa yhteistyöhön yrityksemme kanssa. Työntekijöidemme ammattitaito, teknisten laitteiden joustavat sovellusmahdollisuudet asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin ja VVN:n tarjoamien tuotteiden korkea laatu varaston varustelussa tuottivat odotetun tuloksen.

  Projektin toteuttamiseen kuuluu asiakkaan toiveiden ja tarpeiden ymmärtäminen, ammattimaisten ja laadukkaiden - sertifioitujen laitteiden valinta, varaston tavaravirtojen tehokas suunnittelu korkeimmat turvallisuusvaatimukset huomioiden.

  Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen, joten räätälöimme lavahyllyjärjestelmät jokaisen asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kaaviossa on esitetty lavahyllyjen järjestely AS “Eugesta Eesti” varastossa, jossa projektia kehitettäessä kiinnitimme erityistä huomiota lavahyllyjen sijoitteluun, jotta se olisi sekä kompakti että ergonominen, ja lavahyllyt asennetaan turvallisella tavalla. Tämä tarkoittaa, että asennettiin turvavarusteet, mukaan lukien paneelit putoavia tavaroita vastaan, kuormalavojen kiinnitys, pystysuorat telinevahvikkeet, iskunestosuojat ja kuormalavojen takapuolen tuki.

  Tämän projektin puitteissa suoritimme erilaisia tehtäviä, neuvoimme asiakastamme sopivimpien tuotteiden valinnassa, loimme suunnitteluluonnoksia ja toteutimme sen toimittaen ja kokoamalla lavahyllyjä 11 550 lavapaikalla.

  Lavahyllyt sopivat kaikkiin varastotyyppeihin, ne soveltuvat tavaroiden varastointiin, jossa on paljon tavaraa suhteessa kuhunkin tuotteeseen sekä raskaan tavaran varastointiin.

  Varastosuunnitelma

  15.04.2021