Tanskassa on toteutettu kansainvälinen yhteistyöhanke

  Yksi viimeisimmistä toteutetuista projekteistamme on kansainvälinen hanke Tanskassa yhteistyössä Damgaard-Jensen A/S BrandFactoryn kanssa. Tehtävämme projektin toteutuksessa oli tarjota tehokkaimmat ratkaisut asiakkaan tarpeisiin, toimittaa valitut tavarat ja asentaa ne. Hanke toteutettiin Tanskassa Bytorv Horsens - kauppakeskuksessa, jossa avattiin KiDS Coolshop -lelukauppa, jossa sen kävijöillä on mahdollisuus kokeilla leluja ennen niiden ostamista.

  Alkuperäisen asiakkaan toiveet poikkesivat hieman toimituksesta, mutta yhteistyössä ja asiakkaan kanssa kommunikoimalla löydettiin tehokkaita ratkaisuja, joilla lelukaupan ulkoasusta tuli ergonominen, esteettisesti näyttävä ja tilava. Asiakkaan alkuperäinen toive oli tehdä hyllyosat puisilla seinäpaneeleilla. Kuitenkin materiaalihintojen analysoinnin jälkeen raaka-ainekustannusten nopea nousu huomioon ottaen tarjosimme vakioratkaisun - metalliseinäpaneeleilla varustetut hyllyosat. Teimme asiakkaalle tarpeelliset yksityiskohtaiset hyllymittaukset, sillä hyllyihin liimattiin asiakkaan luomia magneettisia visualisointeja, jotka sopivat lasten lelukauppaan.

  Projektissa kuultiin asiakkaan toiveita ja tarpeita tarjouksen ja luonnosten laatimiseksi 2D- ja 3D-muodossa, jotta asiakas pystyisi luomaan myymälään halutun hyllyasetuksen mahdollisimman tarkasti. VVN toimitti ja asensi ammattimaisen myymälähyllyjärjestelmän. Tarjolla oli sekä 1,4 metriä että 3 metriä korkeita osioita, jotka oli varustettu eri määrällä ristikkohyllyjä, jotta tavarat olivat kätevästi sijoitettavissa ja myymäläkävijöiden nähtävissä. 3 metriä korkeat osat asennettiin myymälän lattiaan maksimaalisen vakauden ja turvallisuuden takaamiseksi. Hyllyjen kokoamisen aikana VVN-tiimi teki aktiivisesti yhteistyötä paikallisten tanskalaisten rakentajien ja puuseppien kanssa, jotka hoitivat myymälän muun visuaalisen suunnittelun, jotta sitä tehdessä myymälä näyttäisi upealta.

  Tämä on vain yksi VVN:n toteuttamista hankkeista. Asiakkaat valitsevat meidät, koska kuuntelemme heidän toiveitaan, tarjoamme parhaat ratkaisut ja teemme työmme vastuullisesti ja laadukkaasti. Kuten Damgaard-Jensen A/S BrandFactoryn strateginen johtaja Daniel Højgaard Hindhede vahvisti myymälän avaamisen jälkeen, tämä projekti on suuri menestys kaikille osapuolille. 

  Liikkeiden hyllyt Tanskassa 1
  Kuva: Morten Pape

  Liikkeiden hyllyt Tanskassa 2
  Kuva: Morten Pape
  Kauppasuunnitelma ja hyllyosat


  11.11.2021