Tulevaisuus ei odota jonossa. Innovatiivisia ratkaisuja vähittäiskaupassa.

    Asiakkaiden vaatimukset ja toiveet kulkevat ajan mukana. Tämän päivän asiakkaat arvostavat kätevää, nopeaa ja turvallista palvelua. Tämän varmistamiseksi teemme jatkuvasti innovaatioita, jotka parantavat palvelun laatua, keräävät tärkeää tietoa asiakkaiden ostotottumuksista ja optimoivat myymälöiden toimintaa, mikä lisää liikevaihtoa.

    MOBIILINEN ITSEKASSA

    Mobiili itsepalvelukassa on läpimurtoratkaisu ja tehostaa myymälän työtä, helpottaa asiakkaiden arkea. Asiakas ei odota jonossa, ostaminen on nopeampaa ja tehokkaampaa, nopea ja kätevä maksu. Näytä asiakkaillesi markkinointitiedot LED-näytöllä, kun he tekevät ostopäätöksen.

    Mobiiliautomaattikassa 1
    Mobiiliautomaattikassa 2
    Mobiiliautomaattikassa 3
    Mobiiliautomaattikassa 4

    Lue lisää

    VARASTON ANNOSTELUKONE

    Avoinna 24/7, täysin varusteltu, intuitiivisesti helppokäyttöinen, erittäin tehokas ja mikä tärkeintä – täysin automatisoitu: nämä ovat tulevaisuuden vähittäismyyntipisteitä. automatisoitujen myymälöiden ansiosta teemme niistä suuressa mittakaavassa kehittyneitä myyntiautomaatteja.

    Erilliseen myymälään integroitu varastonjakelumoduuli, joka on asennettu myymälän ikkunaan tai erillisenä telineenä. Varastojen annostelukoneet tarjoavat:

    • 24/7 saatavuus liikkeen aukioloajoista riippumatta,
    • kapasiteetti 2-4k tuoteyksikköä,
    • parannuskeino alihenkilöstölle – henkilökuntaa tarvitaan vain varastointiin,
    • asiakkaan esikatselu valitusta tuotteesta ennen ostoa,
    • koneoppiminen – reaaliaikainen kysyntäanalyysi ja varastointimallin optimointi.
    VARASTON ANNOSTUSLAITE 1
    VARASTON ANNOSTUSLAITE 2

    Lue lisää

    KASSALASKUJA

    Maksuvyöhyke on viimeinen yhteyspiste Asiakkaan ja kaupan välillä. Se on viimeinen mahdollisuus myyntiin impulssivyöhykkeellä ja viimeinen mahdollisuus vahvistaa kaupan modernia ja ystävällistä imagoa. Asiakkaidesi täydellisen mukavuuden takaamiseksi VVN esittelee uuden kassatiskivalikoiman, joka helpottaa jonopalvelua ja nopeuttaa ostosten maksamista.

    ITSEPALVELUKÄTEINEN 1
    ITSEPALVELUKÄTEINEN 2
    ITSEPALVELUKÄTEINEN 3
    ITSEPALVELUKÄTEINEN 4

    Lue lisää

    ÄLYKÄS HYLLY – TÄYDELLINEN RATKAISU VÄHITTÄISMYYNTIIN

    Älykkäät hyllyt keräävät ja analysoivat reaaliaikaista myyntitietoa, esim. minä päivinä tai tunteina asiakkaat ostavat tuotteen, missä myymälässä, mikä vaikutus asiakkaisiin on digitaalisella kyltillä, mitä brändejä tai paketteja asiakkaat suosivat.

    Älykäs hylly tarjoaa ennennäkemättömät analyyttiset ominaisuudet, jotka auttavat optimoimaan varastonhallinnan myymälässä. Älykkäät hyllymme eivät ainoastaan kerro varaston tasosta ja tavaroiden myynnistä, vaan tarjoavat ennen kaikkea paljon hyödyllistä tietoa, joka voi tukea liiketoimintapäätöksiä.

    Älykkäät hyllyt 1

    Lue lisää

    TUOREUS JA RAPEUTUS NÄYTETTY

    Leipomohyllyratkaisut. Leipähyllyt puisilla elementeillä ja katetuilla laatikoilla eroavat suuresti muista kaupan hyllyjärjestelmistä. VVN-leipähyllyt tarjoavat lukuisia toimintoja ja tehostavat leipomotuotteiden esittelyäsi.

    Leipähylly 1
    Leipähylly 2

    Lue lisää

    VIHANNES - JA HEDELMÄNÄYTTÖ ON KÄYTTÖKORTTI KAUPPASI

    Vaikuttava hedelmä - ja vihannesnäyttely kiinnittää ostajien huomion, ja tavaroiden oikea järjestely auttaa heitä löytämään tarvitsemansa tavarat helpommin. Kaunis ja värikäs osasto, jossa on moderni muotoilu ja laaja valikoima hedelmiä ja vihanneksia, ohjaa liikkeen liikevaihtoa, ja näppärä päivittäistavaraarkkitehtuuri auttaa myymälän henkilökuntaa tehokkaassa varastoinnissa ja siivouksessa.

    hedelmä- ja vihannesnäyttö 1
    hedelmä- ja vihannesnäyttö 2
    hedelmä- ja vihannesnäyttö 3
    hedelmä- ja vihannesnäyttö 4

    Lue lisää


    17.06.2020