Kalusteet julkishallinnolle ja kunnallisille toimielimille

  SIA “Viss veikaliem un noliktavām” on yksi johtavista huonekalujen, laitteiden ja kaupan tarvikkeiden kauppiaista Latviassa. Yrityksellä on yli 10 vuoden kokemus ja siitä huolimatta parannamme palvelu- ja tuotevalikoimaamme tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan kokemuksen ja palvelut.

  Tarjoamme laajan valikoiman kalusteita ja varusteita julkishallinnon ja kunnallisille laitoksille - siirrettävät metallihyllyt, arkistokaapit, liukuoviset kaapit, metalliset arkistokaapit, metalliset asiakirjakaapit, vaatekaapit ja vaatekaappijärjestelmät, kaapit tavaroiden säilytykseen, kirjastojen kalusteet , metallihuonekaluja terveydenhuollon organisaatioille, huonekaluja kouluihin ja paljon muuta. Kiinnitämme erityistä huomiota asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin saavuttaaksemme parhaan tuloksen ja tarjotaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen yhteistyöstä VVN:n kanssa.

  Olemme tehneet yhteistyötä useiden Latvian valtion ja kunnallisten instituutioiden kanssa, esimerkiksi AS “Air Baltic Corporation”, jonne tiimimme toimitti 250 metallivaatekaappia. VAS “Latvijas pasts” oli myös yksi asiakkaistamme ja VVN-tiimi suoritti postin myymälähyllyjen asennukset sekä lavahyllyjen toimitukset ja asennukset varastotiloihin. Marraskuussa 2020 puolestaan toimitimme ja asensimme AS “Pasažieru vilciensille” metalliset vaatekaappijärjestelmät ja varastolaitteet. 


  LIIKKUVAT HYLLYJÄRJESTELMÄT

  LIIKKUVAT METALLIHYLLYSTÖJÄRJESTELMÄT ARKISTOJA VARTEN

  Erinomainen ratkaisu asiakirjojen arkistointiin ja säilytykseen, lisäksi laaja valikoima konfiguraatioita ja asennusvaihtoehtoja takaavat näiden hyllyjen asennuksen myös kapea-alaisiin tiloihin, mikä takaa täysin optimaalisen layoutin, mikä ei olisi mahdollista standardilla (kiinteällä) hyllyt.


  LIIKKUVAT HYLLYJÄRJESTELMÄT 1

  SÄHKÖISET LIIKKUVAT HYLLYJÄRJESTELMÄT

  Siirrettävät hyllyt "SOFT TOUCH" -järjestelmällä ovat todella innovatiivinen ratkaisu, jonka avulla voit siirtää niihin tallennettuja arkistoja ilman fyysistä vaivaa. Ohjauspaneeli ja sähköinen käyttömekanismi on säädetty tarkasti korkeimman turvallisuuden ja käyttömukavuuden yhdistelmällä. Se on ihanteellinen ratkaisu suuriin ja usein käytettyihin arkistojärjestelmiin.


  LIIKKUVAT HYLLYJÄRJESTELMÄT 2


  ASIAKIRJAKAAPIT

  ASIAKIRJAKAAPIT

  Yritys “Viss veikaliem un noliktavām” tarjoaa laajan valikoiman metallikaappeja - toimistoihin ja toimistotiloihin, varastoihin, työpajoihin, arkistoihin jne., joita voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin - asiakirjojen ja arkistomateriaalien säilytykseen, arkisto- pitäminen jne.


  ASIAKIRJAKAAPIT 1


  LIUKKUOVELLETTAVAT KAAPIT

  Runko, hyllyt ja ovet on valmistettu 0,6-0,8 mm paksuista teräslevyistä. Hyllyn säätöaskel on 25 mm, ovi on varustettu lukolla ja 2 avaimen sarjalla.


  ASIAKIRJAKAAPIT 2

  METALLINEN arkistointikaappi

  Kaapin runko on valmistettu 0,7 mm paksuisista teräslevyistä, laatikoiden etuosa on 1,0 mm paksu, loput laatikot on valmistettu 0,6 mm paksuisista teräslevyistä. Laatikoissa on palloohjaimet, kunkin laatikon kantavuus on 50 kg.


  ASIAKIRJAKAAPIT 3


  METALLIKAAPIT PIIRUSTUKSIA JA KARTTOJA VARTEN

  Kaapin runko on valmistettu 0,8 mm paksuisista teräslevyistä, laatikoiden etuosa on 1,0 mm paksu, loput laatikot on valmistettu 0,6 mm paksuisista teräslevyistä. Laatikoissa on palloohjaimet.


  ASIAKIRJAKAAPIT 4

  METALLISET ASIAKIRJAKAAPIT

  Kaapin runko on valmistettu 0,7 mm paksuisista teräslevyistä, laatikoiden etuosa on 1,0 mm paksu, loput laatikot on valmistettu 0,6 mm paksuisista teräslevyistä. Laatikoissa on palloohjaimet, kunkin laatikon kantavuus on 50 kg.  ASIAKIRJAKAAPIT 5 

  VAATEKAAPIT

   

  VAATEKAAPIT

  Yritys “Viss veikaliem un noliktavām” tarjoaa laajan valikoiman vaatekaappeja ja varusteita, mukaan lukien metalliset vaatekaapit lisävarusteineen ja ilman.


  Vaatekaapit 1

  SÄILYTYSKAAPIT

  Mukana ruuvit kiinnitystä varten. Ovi on varustettu kumirajoittimilla hiljaista sulkemista varten. Ovilevyn suunta voi olla oikealle tai vasemmalle asiakkaan toiveiden mukaan.


  Vaatekaapit 2


  VAATEKAAPPIJÄRJESTELMÄT

  Ovi on varustettu kumirajoittimilla hiljaista sulkemista varten, sylinterilukolla. Ovilevyn suunta voi olla oikealle tai vasemmalle asiakkaan toiveiden mukaan. Jokaisessa kaapissa on 1 tuuletusaukko.


  Vaatekaapit 3

   


  30.06.2021