Turvallinen ympäristö työntekijöille ja asiakkaille

  Työskentelemme päivittäin tarjotaksemme luotettavaa ja ammattimaista tukea jälleenmyyjille, jotta voimme tarjota parhaat ratkaisut, jotka auttavat asiakkaitamme toimimaan tehokkaasti ja kasvamaan pitkällä aikavälillä.

  Uusien haasteiden ja sääntöjen ilmaantuessa koronaviruksen aikana tarjoamme ratkaisuja, jotka helpottavat turvallisuusstandardien täyttämistä niin, että niin työntekijät kuin asiakkaat tuntevat olonsa turvalliseksi.

  Läpinäkyvät akryylilasiset kassasuojat parantavat sekä asiakkaiden että myymälän työntekijöiden turvallisuutta ja mukavuutta. Suojat varmistavat turvallisen etäisyyden asiakkaan ja kassan välillä ja tarjoavat kassalle eristyneen, mukavan ja turvallisen työpaikan. Suojat voidaan asentaa kassojen lisäksi myös muihin myymälän asiakaspalvelupisteisiin, kuten tuotevitriineihin, mikä rajoittaa myymälän työntekijöiden suoria kontakteja asiakkaisiin.

  Maksimaalisen varovaisen turvallisuuden takaamiseksi etu-, sivu- ja takasuojukset on asennettu, mikä rajoittaa suoraa kontaktia asiakkaiden ja työntekijöiden välillä, kun skannataan tavaroita, otetaan ostoksia tai asiakkaiden kanssa rinnakkaisissa kassakoneissa.

  Suojat ovat sekä käytännöllisiä että suunnittelultaan hyvin harkittuja ja vastaavat liiketilojen todellisia trendejä.

  Kauppakilpi 1
  Kauppakilpi 2
  Kauppakilpi 3


  Desinfiointiainepidike

  Desinfiointiainepidike

  Näiden lisävarusteiden helppo ja nopea asennus mahdollistaa niiden sijoittamisen mihin tahansa myymälään.

  Desinfiointiasema

  Desinfiointiasema

  Kontaktiton desinfiointiasema hansikaspidikeellä nopeaan ja tehokkaaseen käsien desinfiointiin. Sen ergonominen muotoilu mahdollistaa sen sijoittamisen mihin tahansa pintaan.  09.05.2020