VVN on toistuvasti saanut korkeimman AAA-luottoluokituksen mukaisen Compliance-sertifikaatin.

    Saimme vuosi sitten Bisnode Latvijalta vahvistuksen, että SIA Viss veikaliem un noliktavām täyttää korkeimman luottokelpoisuustason ja sai AAA-sertifikaatin. Meillä on ilo ilmoittaa, että saimme tänä vuonna AAA-sertifikaatin laajennuksen, mikä tarkoittaa, että VVN on yksi harvoista Latvian yrityksistä, joka on saavuttanut korkeimman luottokelpoisuuden.

    Olemme ylpeitä saavutuksestamme, sillä vain 3 % latvialaisista yrityksistä täyttää korkeimman AAA luottokelpoisuusluokituksen ja olemme yksi niistä. Yksinkertainen AAA-luottoluokitusasteikkomalli on saavuttanut tunnustusta ja suosiota Skandinaviassa, Virossa ja muissa maissa, joissa Bisnode-konsernin yritykset toimivat. Vuodesta 2019 alkaen AAA-luottoluokitus on saatavilla myös Latviassa. Luokituslaskenta perustuu neljään perustietolohkoon: toiminta, alkuperä, vakavaraisuus ja rahoitus. Kunkin kriteerin analyysin ja painon määrittelevät pohjoismaiset asiantuntijat, joilla on yli 10 vuoden kokemus. AAA-luokitusasteikon suosio perustuu yksinkertaisuuteen. Arvioinnin periaate on kaikille kätevä ja helposti ymmärrettävä, samoin kuin koulujen 10 pisteen arvosanajärjestelmä.

    Se, että olemme saaneet tämän Sertifikaatin toistuvasti, osoittaa, että olemme luotettava kumppani ja palveluntarjoaja, johon asiakkaat voivat luottaa. Kun saimme ensimmäisen vahvistuksen, lupasimme jatkaa samalla innokkaalla työskentelyä ollaksemme erinomainen tuki ja luotettava kumppani asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Tänäkin vuonna voimme sanoa, että pyrimme entistä parempaan versioon itsestämme, työskentelemme määrätietoisesti palvelujen laadun parissa tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan kokemuksen. Kiitämme kaikkia kumppaneitamme ja asiakkaitamme luottamuksesta, sillä emme olisi saaneet tätä korkeaa tunnustusta yksin.


    AAA certificate


    02.06.2021