VVN tarjoaa innovatiivisen siirrettävän varastohyllyratkaisun

    Mobiililavatelineet on innovatiivinen varastojärjestelmä, joka on erityisesti suunniteltu optimoimaan tilankäyttöä ja tehostamaan varastonhallintaa. Tämä järjestelmä toimii sijoittamalla lavatelineet liikkuville alustalle tai alustalle, jotka sitten ohjataan kiinteitä kiskoja pitkin varaston lattialla. Annettu säilytysjärjestelmä tarjoaa helpon pääsyn varastoituihin tuotteisiin, mikä tekee siitä ihanteellisen säilytysratkaisun.

    Yksi mobiililavatelineiden tärkeimmistä eduista on sen joustavuus. Se on helposti sovitettavissa erilaisiin kuormatyyppeihin ja kuormaajiin, mikä tekee siitä monipuolisen säilytysratkaisun useille eri teollisuudenaloille. Lisäksi järjestelmä sisältää joukon teknisiä ja organisatorisia turvatoimenpiteitä, joilla varmistetaan, että hyllyjen liikkuminen ei aiheuta vaaraa varaston henkilökunnalle tai tavaroille.

    Siirrettävän lavahyllyn tärkeä ominaisuus on sen moottoroitu pohja, joka on varustettu sähkömoottorilla ja kauko-ohjainelementeillä. Näiden ominaisuuksien ansiosta telineet voivat liikkua kiskoja pitkin ja avata vain yhden trukin kulkukäytävän kerrallaan. Tämä ei ainoastaan ​​lisää tallennustilaa, vaan myös vähentää järjestelmän käyttöön tarvittavan energian määrää.

    Siirrettävät lavatelineet ovat erityisen hyödyllisiä pakastimissa ja pakastevarastoissa. Vähentämällä jäähdytetyn tilan kokonaismäärää siirrettävät säilytystelineet voivat vähentää merkittävästi energiankulutusta ja siten käyttökustannuksia. Tämä tekee VVN Mobile -hyllyjärjestelmästä ihanteellisen säilytysratkaisun teollisuudelle, joka vaatii varastointilämpötilan säätöä.

    Yhteenvetona voidaan todeta, että siirrettävä lavahyllyjärjestelmä on erittäin tehokas, monipuolinen ja energiatehokas varastointiratkaisu. Sen innovatiivinen muotoilu ja turvatoimenpiteet tekevät siitä luotettavan ja taloudellisen valinnan erityyppisiin varastoihin.

    06.08.2024