VVN tarjoaa integroituja telinejärjestelmiä

    Pyrkiessään kehittämään innovatiivisia vähittäiskaupan ratkaisuja VVN tarjoaa integroituja hyllyjärjestelmiä. Tämä on moderni myymälätilan ratkaisu, joka on suunniteltu yhdistämään tehokkaasti myyntialueen toiminnallisuus tuotteiden varastointiin.

    Tarjoamme kahdenlaisia integroituja hyllyjärjestelmiä:

    NX integroitu lavahyllyjärjestelmä

    NX integroitu lavahyllyjärjestelmä yhdistää mahdollisuuden varastoida lavoja ja suurikokoisia tavaroita varastoalueella tuotteiden myyntiin yksittäin tai pienemmissä pakkauksissa alempana - myyntialueella. NX-järjestelmän rakenne mahdollistaa lavahyllyjen integroinnin myymälähyllyihin suoraan (sisäisen kehysintegraation kautta) tai epäsuorasti (käyttämällä lisäliitäntäelementtejä - sovittimia ja kaksipuolisia pohjakannattimia). Tuotteiden painosta riippuen saatavilla on kaksi versiota - NX Mini ja NX HD.

    NR integroitu hyllyjärjestelmä

    NR integroitu hyllyjärjestelmä on metallinen hyllyjärjestelmä, joka on suunniteltu myyntialueiden luomiseen DIY (tee-se-itse) -konseptin avulla. Integroidun MEGA 010 myymälähyllyjärjestelmän ansiosta lavahyllyn visuaalista houkuttelevuutta on parannettu poistamalla NR-järjestelmän kehysten etuosan rei'itys ja korvaamalla ne kantavilla pylväillä.

    Varastoitavien tuotteiden vaaditusta painosta riippuen saatavilla on kaksi versiota:

    • MV - versio, joka perustuu 60x50 suljettuihin profiileihin kevyiden tuotteiden varastointiin (maksimikuorma jopa 7000 kg)
    • NR - versio, joka perustuu 70x70 suljettuihin profiileihin raskaiden tuotteiden varastointiin (maksimikuorma jopa 14000 kg)

    Säästä myymälätilaa ja työntekijöiden aikaa käyttämällä VVN:n integroituja hyllyjärjestelmiä. Tämän ratkaisun avulla voit siirtää tuotteita nopeasti myyntialueelle ilman ylimääräisiä varastokäyntejä.

    05.09.2024