VVN - vahvistettu asiakkaiden ja liikekumppaneiden valinta

    Olemme ylpeitä yrityksemme liiketoimintaprosesseista ja arvoista, mistä on osoituksena Bisnode Latvian myöntämä yrityksen korkein luottokelpoisuusluokitus - AAA. Jatkamme työtämme samalla innolla, jotta voimme jatkossakin olla suurena tukena ja luotettavana kumppanina asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Kiitämme teitä jokaista luottamuksestanne ja yhteistyöstänne.

    Bisnode Latvia (SIA "Datu serviss") on Bisnode-konserniin kuuluva yritys, joka on Pohjois- ja Keski-Euroopan johtava data- ja analytiikkayritys. Bisnode Latvia analysoi latvialaisia ​​yrityksiä koskevia tietoja Latvian tasavallan virallisista tietokannoista, yhteistyökumppaneista ja muista avoimista lähteistä. Bisnode on edustettuna 19 maassa ja on yksi Euroopan johtavista yritystiedon tarjoajista.

    Tällä hetkellä Bisnode Latvia on myöntänyt AAA-luokituksen 3 % latvialaisista yrityksistä. Pisteiden laskenta perustuu yrityksen toimintaan, alkuperään, taloudellisiin tunnuslukuihin, maksukuriin (tiedot on saatu SRS-tietokannoista ja viidestä latvialaisesta perintäyhtiöstä: Conventus, PausKonsults, Intrum, Julianus Inkaso, Coface Credit Management).

    AAA sertifikaatti


    24.05.2020