Modernit kassatilat myymälääsi varten

    VVN on yksi Baltian ja Skandinavian johtavista myymälä- ja varastolaitteiden valmistajista ja toimittajista, jolla on laaja yhteistyöverkosto kaikkialla Euroopassa. Tarjoamme sinulle tällä hetkellä nykyaikaisia ​​ja tehokkaita ratkaisuja myymäläsi maksualueille.

    Nykyaikaiset kassaratkaisut auttavat hallitsemaan ostoprosessia tehden prosessista nopean ja kätevän, mikä takaa miellyttävän ostokokemuksen. Ne auttavat optimoimaan kaupan työtä ja vähentämään työntekijöiden työtaakkaa.

    MSG on nykyaikaisin kassalinja, jota leimaa moderni muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit: alumiini ja uuden sukupolven muovi. Liukuhihnalla varustettuja MSG Kassapöytiä on saatavana yli 100 värissä.

    KSG-linjan kassapöydillä on helppo rakentaa kassan työpiste ja mukauttaa se huoneen layoutiin ja yksilöllisiin tarpeisiin.

    Valinnan helpottamiseksi tarjoamme kuusi perusvaihtoehtoa kassapöydän tilajärjestelystä.

    Kassa on viimeinen impulssiostosten paikka ja viimeinen mahdollisuus vahvistaa liikkeen modernia ja ystävällistä imagoa. Tarjoamme asiakkaillesi täyden mukavuuden valitsemalla uusia itsepalvelukassoja, jotka parantavat jonopalvelua ja nopeuttavat ostosten maksamista.

    23.01.2024