Valitse VVN:n tarjoamat kauppalaitteet

    VVN on yksi johtavista kaupan laitteiden toimittajista Baltian ja Skandinavian maissa. Tarjoamme asiakkaillemme täyden valikoiman kauppa- ja varastotilojen laitteita, jotka auttavat parantamaan tavaran kiertoa yrityksessäsi.

    Olemme ylpeitä yli 10 vuoden kokemuksesta ja tiedosta, joiden avulla olemme pystyneet rakentamaan vakaan ja kilpailukykyisen yrityksen, joka on erikoistunut korkealaatuisten kaupallisten laitteiden toimittamiseen ja asennukseen. Valmistettujen ja toimitettujen tuotteidemme korkean laadun takaavat sertifioidut tuotantolaitokset Latviassa ja Euroopan maissa.

    Kaupan hyllyjärjestelmät ovat tärkeä osa kaikkea vähittäiskauppaa. Ne eivät ainoastaan ​​auta tavaroita sijoittamaan, vaan myös hyödyntämään tilojen pinta-alaa mahdollisimman tehokkaasti, lisäksi oikein valitut myymälähyllyt tekevät tuotteista visuaalisesti houkuttelevampia vierailijoille/ostajille.


    Hyvin suunnitellussa järjestelmässä kaupan hyllyt tarjoavat helpon pääsyn tuotteisiin, jotka haluat sijoittaa. Lisäksi se tulee suunnitella siten, että asiakkaat voivat helposti navigoida kaupassa. Esimerkiksi jos käytävät ovat liian kapeita, asiakkaat voivat poistua myymälästä nopeammin ja etsiä tarvitsemansa tuotteen muualta. Hyvin suunnitellun myyntipisteen tulee myös olla helppo puhdistaa.


    VVN tarjoaa:


    • vähittäiskaupan hyllyjärjestelmät;
    • leipomotuotteiden, kukkien, hedelmien, vihannesten, alkoholijuomien, urheiluvälineiden, savukkeiden jne. kaupan erikoistuneet moduulit;
    • kassapöydät liukuhihnalla;
    • kassapöydät ilman liukuhihnaa;
    • lisävarustetelineet maksualueille;
    • muita innovatiivisia maksuvyöhykeratkaisumoduuleja.


    Tarjoamme asiakkaillemme täyden valikoiman palveluita suunnittelusta kokoonpanoon ja huoltoon.

    23.11.2023